Om Le Bon Goût

Den gode Smag
Smagsoplevelsen er fantastisk og nydelsen stor, når champagnen er produceret af passionerede og uafhængige vinbønder; vinbønder, der med stor kærlighed har dyrket egne vinstokke og frembragt de skønneste drikke.

Hos LE BON GOÛT er det den slags champagne, vi ønsker at bringe hjem til danskerne. Champagne af meget høj kvalitet, produceret med stor respekt for naturen, generationers erfaring og champagnens ærlige udtryk – kort sagt champagne med god smag i mere end én forstand.

Importøren
Louise har boet i Champagne og naturligvis smagt mange gode champagner produceret af de lokale uafhængige vinbønder. I 2014 blev beslutningen taget; danskerne skulle også have lov til at nyde nogle af disse skønne champagner. Siden har Louise importeret champagne til Danmark, afholdt champagnesmagninger og arbejdet for at udbrede lysten og kendskaben til Champagne. I december 2015 deltog Louise i Mastering Champagne ved Viticampus Avize, Reims Universitet. Siden januar er Louise tilbage i Danmark, med sin mand og tre børn, hvorfra champagnen dyrkes på fuld tid.

Til hverdag og fest
LE BON GOÛT ønsker at give danskerne mulighed for at drikke champagne, som den drikkes i Champagne. Ikke kun til festlige lejligheder, men også til hverdagens måltider. Derfor har vi fokus på et smagsmæssigt bredt sortiment, ligesom vi arbejder med lav avance for at holde fornuftige priser til jer.

Fra producent til kunde
Samarbejdet med champagneproducenter og ikke mindst udvalg af de enkelte champagner foregår under Louises hyppige besøg i Champagne. Det er altid en fornøjelse at køre den flotte tur ud gennem vinmarkerne, hilse på producenterne, høre sidste nyt og selvfølgelig smage på potentielle LE BON GOÛT-champagner.

Når de bedste champagner er valgt, sendes de til Danmark, hvor de opbevares under passende forhold på vores eksterne lager. God og fleksibel kontakt til jer kunder samt til en særlig vin-fragtmand, sikrer hurtig levering af gode champagner inden for max. 3 hverdage.

Velkommen hos LE BON GOÛT – vi er helt sikre på, at I kan smage kvaliteten!