Om LE BON GOÛT

Den Gode Smag

Hos LE BON GOÛT er vi drevet af passion og kærlighed til de eksklusive bobler. Vi importerer champagner fra små og mellemstore, uafhængige vinbønder, der selv dyrker og frembringer de magiske vine. God smag – høj kvalitet, respekt for naturen, generationers erfaring og et ærligt udtryk er det, vi leder efter.

God smag kan selvfølgelig altid diskuteres, men hvis du kan smage kærligheden til landskabet, druerne, historien og boblerne i din champagne, så er den indbegrebet af det, vi mener med “god smag”.

Importøren

Efter at have boet i Champagne i flere år besluttede Louise at gøre den daglige glæde over gode champagner til en fuldtidsbeskæftigelse – det var det jo egentlig allerede. Siden 2014 har Louise importeret champagne til Danmark, afholdt champagnesmagninger og i det hele taget arbejdet for at udbrede begejstringen for og kendskabet til Champagne. I december 2015 deltog Louise i Mastering Champagne ved Viticampus Avize, Reims Universitet. I 2020 blev firmaet udvidet med Katrine, som efter at have haft egen vinhandel i flere år ville prøve noget andet. Katrine har bestået WSET level 3.

Fra producent til kunde

Samarbejdet med vores champagneproducenter skal naturligvis plejes – vi går op i at have langsigtede, personlige relationer, og tager derfor ofte til Champagne. At køre den flotte tur ud gennem vinmarkerne, hilse på producenterne, høre sidste nyt og selvfølgelig smage på potentielle LE BON GOÛT-champagner er altid en fantastisk oplevelse.

Velkommen hos LE BON GOÛT – vi er helt sikre på, at I kan smage kærligheden.