Champagne Bergeronneau-Marion

Bergeronneau-Marion er et uafhængigt champagnehus beliggende i den lille 1. Cru by Ville Dommange, Montagne de Reims..

Veronique og Florent Bergeronneau-Marion har begge mange generationer bag sig, der siden 1590 har givet jord og erfaringer videre, ligesom de i dag selv arbejder side om side med datteren Virginie og sønnen Fabien.

På sine 14hektar dyrker familien Bergeronneau-Marion druesorterne Pinot Noir, Meunier og Chardonnay, og producerer årligt 70.000 flasker. Helt speciel er familiens smukt indhegnede “Clos des Bergeronneau”, der ligger midt i Ville Dommange, med byens gamle kirke som nabo – og hvorfra fremtrylles en fantastisk 100% Meunier champagne.

Champagne Bergeronneau-Marion fremstiller et bredt sortiment af lækre champagner bl.a. den sprøde Saint Lié, som fyldes på en smuk malet flaske. Druerne til flasken er udelukkende høstet fra marken nedenfor dit lille kapel Saint Lié; deraf navnet og altså en såkaldt Lieu-dit champagne.

De seneste 12 år har familien arbejdet efter særlige metoder, der beskytter og bevarer vinmarkerne på bedste vis; de anvender ikke insecticider, omkring vinstokkene gror græs, og der anvendes særligt højteknologisk udstyr til at sikre mindst mulig sprøjtning.