Champagne Michel Gonet

Michel Gonet er et meget anerkendt champagnehus, og man finder ofte flasker med den stilfulde, hvide etiket på dyre restauranter. Det skyldes selvfølgelig den høje kvalitet, men også at mange af de store, internationalt kendte brands er aftagere af Gonets saft.

I dag er det 7. generation, datteren Sophie, der sammen med sine to brødre Frederic og Charles-Henri står i spidsen for familiens årlige produktion af cirka 300.000 flasker champagne.

Michel Gonet bruger altid kun 1. pres til sine champagner, saften fra 2. pres sælges videre til anden side. Markerne, som ligger i xxxxx, er kendt for sine fine chardonnay-druer, og derfor er Michel Gonet ofte i stand til at producere årgangschampagner. Huset ejer 40 hektar og vinstokkene er gennemsnitligt 50 år gamle. Druernes naturlige sødme er desuden årsag til, at sukkerdosagen kan holdes meget lav.

Vores beundring for Michel Gonet er stor – generationers erfaring kombineret med vinstokkenes kvalitet kan afgjort både smages og duftes, når boblerne hældes i glasset.